Σχετικά με μας

  Σκοπός :    Η διατήρηση της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης. Η Συντήρηση παλαιών ξύλινων αντικειμένων διατηρεί ένα σημαντικό κομμάτι της ταυτότητας μας και νιώθω την ανάγκη στο να συνεισφέρω σε αυτό. 

Αποτέλεσμα :    Τα κέρδη που μπορούμε να έχουμε είναι πολλά. Δύο από αυτά είναι ότι μπορούμε να κρατήσουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα για πάντα χωρίς να αναγκαστούμε να τα αλλάξουμε και το σημαντικότερο, η Συντήρηση ενός παλιού αντικειμένου κοστίζει το μισό της τιμής από την αγορά ενός καινούριου και με αισθητικό αποτέλεσμα ισάξιο του.

     Προνόμιο :    Σημαντικό προνόμιο του εργαστηρίου είναι και η κατασκευή ξύλινων - ξυλόγλυπτων επίπλων, τέμπλων , διάφορων αντικειμένων καθημερινής χρήσης, καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες με δυνατότητα δημιουργίας σχεδίων απολύτως συνυφασμένα με το γούστο και την επιθυμία σας. Η τεχνικές κατασκευής καλύπτουν όλη την γκάμα της παραδοσιακής και  μοντέρνας συνδεσμολογίας- φινιρίσματος.

         

Μπορείτε να τονίσετε σπουδαίες πληροφορίες ή ανακοινώσεις σε κείμενα σαν κι αυτό.

Ιστορικό του project

Ο λόγος για το οποίο δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα, είναι για να γίνει γνωστό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ότι μπορούμε να κάνουμε, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, πράγματα για εμάς και το σπίτι μας  που θα μας βοηθήσουν να χαρούμε, με πολύ οικονομικό τρόπο. Ακόμα θα μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με την συντήρηση ξύλου για να σώσετε ή να διορθώσετε κάποια ζημιά. Θα χαρώ πολύ να σας φανώ χρήσιμος!

Οι χρήστες μας

Αρκετοί άνθρωποι, αποδεδειγμένα με φωτογραφίες, απευθύνθηκαν σε εμένα ζητώντας μου λύσεις σε πράγματα που αφορούσαν ξύλινα αντικείμενα του σπιτιού τους (συντήρηση παλιών κουφωμάτων, παλαιού επίπλου κ.α.) και γλύτωσαν πάρα πολλά χρήματα. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το αισθητικό αποτέλεσμα ενός συντηρημένου αντικειμένου δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα την αισθητική ενός καινούριου.